![Кухонний ніж Arcos Сolour-prof Сантоку 180 мм (245400) Кухонний ніж Arcos Сolour-prof Сантоку 180 мм (245400)](https://yon.com.ua/image/cache/webp/catalog/brn/images/prod_img/5/3/U0894553_main-500x400.webp)
![Кухонний ніж Arcos Сolour-prof Сантоку 180 мм (245400) Кухонний ніж Arcos Сolour-prof Сантоку 180 мм (245400)](https://yon.com.ua/image/cache/webp/catalog/brn/scrt/prod_img/5/3/U0894553_2main-500x400.webp)
![Кухонний ніж Arcos Сolour-prof Сантоку 180 мм (245400)](https://yon.com.ua/image/cache/webp/catalog/brn/images/prod_img/5/3/U0894553_main-80x80.webp)
![Кухонний ніж Arcos Сolour-prof Сантоку 180 мм (245400)](https://yon.com.ua/image/cache/webp/catalog/brn/scrt/prod_img/5/3/U0894553_2main-80x80.webp)
— Оплата при отриманні, Visa/Mastercard, безготівковий розрахунок з ПДВ.
Ніж японський Сантоку 180 мм серії «Сolour-prof» Arcos – універсальний ніж для кухні, альтернатива шеф-ножу завдяки висоті клинка та легкості руків'я японського ножа. За рахунок повітряних капсул продукти не прилипають до поверхні виробу, тому нарізати можна легко та швидко.
Ніж Сантоку – винятковий шеф-ніж, що поєднав у собі західну та японську культури. «Сантоку» в перекладі – «три хороші речі», що говорить про придатність ножа добре рубати, кришити та нарізати дрібними скибками або кубиками як м'ясо, так і овочі. Підходить для підготовки м’ясного та рибного фаршу при створенні соковитих рубаних котлет, для тонкого нарізання слайсів м'яса, риби та овочів та т.п. Серію професійних ножів Arcos «Сolour-prof» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв.
Лезо ножа японського виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо шеф-ножа довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.
Руків'я ножів Сантоку серії «Сolour-prof» ідеальна для інтенсивного використання завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват руків'я не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Руків'я виготовили з антиковзкого поліпропілену та каучукового покриття, яким характерна стійкість до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур. Антиковзкий виступ, розміщений на кінці руків'я японського ножа серії «Сolour-prof», не дозволяє руці повара зісковзнути та впливає на безпечність його використання. Руків'я не розповсюджує бактерії, грибки та плісняву, завдяки антибактеріальній обробці.
Серію професійних ножів Arcos «Сolour-prof» рекомендуємо використовувати на підприємствах, що дотримуються стандартів системи HACCP. У комплект входять поліпропіленові кліпси для руків'я різних кольорів, які можна стандартизувати згідно норм НАССР.
Характеристики
Габарити і вага
Немає відгуків про цей товар.
Немає запитань про цей товар.