— Оплата при отриманні або Visa/Mastercard, безготівковий розрахунок з ПДВ.
Ніж японський Usuba Arcos серії «Universal» використовують переважно для тонкого нарізання овочів і фруктів. В перекладі з японської «Usuba» означає «тонкий». З японським овочевим ножем Usuba легко отримати напівпрозорі скибочки завдяки спеціальній техніці «прямого різа». Через тонке лезо не рекомендується використовувати для рубки кісток і хрящів.
Лезо японського ножа Usuba товщиною 3 мм виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо шеф-ножа довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.
Руків'я ножа для суші серії «Universal» ідеальна для інтенсивного використання, завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват руків'я не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Руків'я виготовили з поліоксиметиленових накладок, які не створюють щілин та запобігають проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію руків'я ножа міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з японським ножем. Антиковзкий виступ, розміщений на кінці руків'я ножа серії «Universal», не дозволяє руці кухаря зісковзнути та сприяє безпечності його використання. Руків'я стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.
Характеристики
Габарити і вага
Немає відгуків про цей товар.
Немає запитань про цей товар.